Правилата и условията имат за цел да Ви информират по всички въпроси, за да останете доволни при получаване на поръчката си. Ако след прочитането им, все още имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на посочените контакти.


1. Преди да поръчате, убедете се, че сте прочели цялата информация за продукта, както и настоящите Правила и условия.


2. Поради огромното разнообразие от форми и размери, ние не поддържаме продуктите в наличност, а ги изработваме спрямо желанията на клиента. Затова са ни необходими от 2 до 5 работни дни за производство на средно големи количества (това не важи за продуктите в Специални предложения). Ако поръчката Ви е прекалено обемна, или има други чакащи заявки и не можем да се вместим в този срок, ще се свържем с Вас, за да уточним това.


3. След приключване на заявката в онлайн магазина ни, е възможно да получите телефонно обаждане на посоченият при регистрацията номер, за да уточним детайли, ако е необходимо. Разговорът ще се записва с цел подобряване на качеството на обслужване.


4. Т.к. продуктите в сайта се изработват по размери, зададени от клиента, запазваме правото си да поискаме 50% авансово плащане преди да започнем изработка на поръчката.


5. Запазваме правото си да променим този текст, както и цените в онлайн магазина, по всяко време и без предизвестие.